Privatlivspolitik samt brug af cookies

Vi, Leba Innovation A/S, prioriterer databeskyttelse højt og ønsker transparens omkring behandling af dine oplysninger og data. Nedenfor kan du læse om vores privatlivspolitik, samt vores brug af cookies på websitet www.leba-innovation.com.

1. Privatlivspolitik

Leba Innovation A/S forpligter sig til enhver tid at overholde den gældende lovgivning for beskyttelse af privatlivets fred.

Når du besøger www.leba-innovation.com accepterer du samtidig at Leba Innovation A/S behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående.


1.1 Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere personer. Herunder navn, alder, køn, adresse og diverse kontaktoplysninger, uanset om de vedrører privat bopæl eller arbejdsplads. Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, tekniske oplysninger, IP-adresse, geografisk placering og købshistorik.


Leba Innovation A/S indsamler og behandler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere, markedsføre og behandle forespørgsler på vores løsninger. Dette indebærer oplysninger om enheder, såsom pc, smartphone og tablet, der benyttes til at besøge vores website, IP-adresse, geografisk placering samt digital adfærd. Den digitale adfærd inkluderer besøgte links og handlinger såsom kliks og tidsforbrug på de forskellige sider.

1.2 Adgang til dine oplysninger

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du har desuden mulighed for at få oplysningerne rettet.

Ønsker du at få dine oplysninger slettet hos Leba Innovation A/S, bedes du skrive en e-mail til info@leba-innovation.com. Vi gør opmærksom på, at slettes dine oplysninger, er det ikke muligt at genskabe dem på et senere tidspunkt, hvis du eksempelvis ønsker indsigt i dine købshistorik.

1.3 Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, over vores behandling af dine oplysninger.

Klager kan indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

1.4 Kontakt os gerne

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores privatlivspolitik eller brugen af cookies på www.leba-innovation.com, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 250 580 eller skrive til info@leba-innovation.com.

 

2. Brug af cookies

2.1 Hvad er en cookie?

En cookie er en datafil, der lagres i din browser på din pc, smartphone, tablet og/eller andre enheder. Cookien kan indeholde tekst, tal eller dato, men ingen personlige oplysninger.

Cookies læses udelukkende af din browser, følger din adfærd på websitet og genkender din enhed ved tilbagevendende besøg.

En cookie er ikke et program og kan ikke indeholde skadelig koder.

2.2 Hvad bruger vi cookies til?

Leba Innovation A/S benytter 1. parts og 3. parts cookies. Vi bruger cookies på www.leba-innovation.com til at indsamle oplysninger om, hvem der besøger vores website, og hvordan vi optimerer oplevelsen på websitet bedst muligt. Dette indebærer at optimere vores indhold og funktioner til at imødekomme dine interesser.

Vi bruger 3. parts cookies fra Google Analytics til indsamling af statistikker.

2.3 Hvor lang tid opbevarer vi cookies?

Vi opbevarer cookies, der er sendt til dig fra www.leba-innovation.com, i højest 24 måneder fra sidste gang, du besøgte websitet. Når du genbesøger vores website forlænges perioden.

2.4 Hvordan slettes cookies?

Du har til enhver tid mulighed for at slette cookies fra din browser. Hvis du sletter cookies, kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt og du ikke har adgang til alt indhold og funktioner.

Du kan finde vejledninger herunder:

Vejledning i at slette cookies i browseren Microsoft Internet Explorer

Vejledning i at slette cookies i browseren Google Chrome

Vejledning i at slette cookies i browseren Mozilla Firefox

Vejledning i at slette cookies i browseren Opera

Vejledning i at slette browserhistorik i Safari på Mac

Vejledning i at slette cookies fra Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch

2.5 Hvordan blokeres cookies?

Du kan i dine browser indstillinger styre tilladelser og blokeringer af cookies fra websites. Hvis du blokerer cookies, kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt og du ikke har adgang til alt indhold og funktioner.


Du kan finde vejledningen herunder:

Vejledning til at blokere cookies i diverse browsere